

Cukierki szałwiowe z miodem i witaminą C to wsparcie dla prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego, jednocześnie kojąc gardło i krtań. Połączenie szałwii, miodu i witaminy C sprawia, że są idealne do wolnego ssania, co pozwala substancjom aktywnym na dłuższe oddziaływanie na błonę śluzową.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Cukierki szałwiowe z miodem i witaminą C.
Szałwia i witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego organizmu. Szałwia wpływa ponadto kojąco na gardło i krtań.
Cukier, syrop glukozowy, miód, ekstrakt szałwiowy (2%), kwas L-askorbinowy (witamina C), kwas winowy - regulator kwasowości, syrop karmelowy, olejek szałwiowy (0,15%), mentol.
Wartość odżywcza: 100 g
Wartość energetyczna 385 kcal (1636 kJ)
Białko 0 g
Węglowodany, w tym: 96 g
- cukry
67 g
Tłuszcz, w tym: 0 g
- kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Błonnik 0 g
Sód 0 g
Witamina C 500 mg (625%)*
* - % zalecanego dziennego spożycia
Cukierki należy wolno ssać, aby uwalniające się z szałwii substancje jak najdłużej korzystnie oddziaływały na błonę śluzową jamy ustnej i gardła.
Cukierki szałwiowe z miodem i witaminą C to wsparcie dla prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego, jednocześnie kojąc gardło i krtań. Połączenie szałwii, miodu i witaminy C sprawia, że są idealne do wolnego ssania, co pozwala substancjom aktywnym na dłuższe oddziaływanie na błonę śluzową.