Miód lipowy: jasny lub zielonkawy w stanie płynnym. Jego smak jest delikatnie ostry. Ma szczególnie korzystny wpływ na dolegliwości górnych dróg oddechowych.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Miód lipowy w stanie płynnym ma bardzo jasną barwę, ale może być też zielonkawy lub oliwkowy. Po krystalizacji staje się kremowy lub złocistożółty. Jego smak jest delikatnie ostry, a jedzony już po skrystalizowaniu bywa nieco gorzki. Ma szczególnie korzystny wpływ na dolegliwości górnych dróg oddechowych.
Miód lipowy: jasny lub zielonkawy w stanie płynnym. Jego smak jest delikatnie ostry. Ma szczególnie korzystny wpływ na dolegliwości górnych dróg oddechowych.