

ACEROLA 200 mg hec to naturalne źródło witaminy C, która wspiera odporność, produkcję kolagenu i ochronę przed stresem oksydacyjnym. Suplement diety polecany w celu uzupełnienia niedoborów witaminy C.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
ACEROLA 200 mg hec naturalna witamina C to produkt polecany w celu uzupełnienia niedoborów witaminy C.
Witamina C pomaga w utrzymaniu prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego;
-pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu, w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania: naczyń krwionośnych, chrząstki, dziąseł, zębów, kości i skóry;
-witamina C pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym;
-przyczynia się też do prawidłowego metabolizmu energetycznego, do redukcji uczucia zmęczenia i znużenia;
-wpływa również na prawidłowe tworzenie kolagenu w celu utrzymania właściwej budowy i funkcji kości, zębów, dziąseł, chrząstek, skóry i naczyń krwionośnych jak i zwiększa przyswajanie żelaza.
Ekstrakt z owoców Aceroli (Malpighia glabra L.) standaryzowany na minimum 25% witaminy C. Substancje wypełniające: celuloza mikrokrystaliczna, skrobia ziemniaczana. Substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu.
Składniki aktywne w 1 tabletce:
Ekstrakt z aceroli (standaryzowany na 25%) - 100 mg, w tym:
- witamina C - 50 mg - 62,5% RWS*
*RWS - referencyjne Wartości Spożycia dla osoby dorosłej.
Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: 1 do 3 tabletek podczas posiłku. Nie przekraczać zalecanej porcji dziennej.
Nie przyjmować suplementu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników. Preparat jest również niewskazany dla kobiet w ciąży oraz karmiących piersią.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
ACEROLA 200 mg hec to naturalne źródło witaminy C, która wspiera odporność, produkcję kolagenu i ochronę przed stresem oksydacyjnym. Suplement diety polecany w celu uzupełnienia niedoborów witaminy C.