- Nowy
OMNi-LOGiC APPLE PECTIN zawiera pektynę jabłkową. Odpowiedni dla diabetyków, seniorów i dzieci od 6. roku życia. Bez glutenu i laktozy.
• Walka ze zbędnymi kaloriami powinna być wielopłaszczyznowa. Regularne ćwiczenia oraz królowa każdego sukcesu – odpowiednio dobrana dieta pomogą osiągnąć zakładany efekt!
• Suplementując OMNi-LOGiC®️ APPLE PECTIN, polecamy trzymać się zaleceń co do czasu spożycia, czyli 30 minut przed posiłkiem, popijając dużą ilością wody. Dzięki temu właściwie wykorzystasz potencjał produktu.
Odpowiedni dla:
• diabetyków
• dzieci od 6 roku życia
• seniorów
• osób z nietolerancją laktozy
• kobiet w ciąży i karmiących
Nie zawiera białka zwierzęcego, glutenu, drożdży i laktozy.
• Pektyna jabłkowa
• Hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki)
Informacje żywieniowe:
w 6 kapsułkach (=1 porcja)| w 100 g
- Wartość energetyczna: 37 kJ (9 kcal) | 794 kJ (196 kcal)
- Tłuszcz: <0,5 g | 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g | <0,1 g
- Węglowodany: 0,3 g | 5,9 g
w tym cukry: <0,1 g | 0,3 g
- Błonnik: 3,0 g| 74,0 g
- Białko: 0,2 g |3,4 g
- Sól: <0,01 g | <0,01 g
Składniki:
w 6 kapsułkach (=1 porcja)| w 100 g | %RWS*
Pektyna jabłkowa: 3,90 g | 84,10 g | -
W tym kwas D-galakturonowy 2,54 g | 54,70 g | -
*RWS – Referencyjne wartości spożycia zgodnie z Rozporządzeniem UE Nr 1169/2011
• 2 x dziennie. Spożywać 3 kapsułki OMNi-LOGiC® APPLE PECTIN najlepiej 30 minut przed posiłkiem, popijając minimum 250 ml płynu.
Połącz OMNi-LOGiC® APPLE PECTIN ze sprawdzonym OMNi-BiOTiC® metabolic (1 saszetka dziennie) – specjalnie dobranymi szczepami bakteryjnymi.
DZIECI
• 6 i starsze (do 18. roku życia): 1 kapsułka (otworzyć i rozsypać, jeśli jest za duża do połknięcia) 2 x dziennie przed posiłkiem
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
OMNi-LOGiC APPLE PECTIN zawiera pektynę jabłkową. Odpowiedni dla diabetyków, seniorów i dzieci od 6. roku życia. Bez glutenu i laktozy.