- Nowy
FRUPP: liofilizowany ananas, 100% owoców. Chrupiący, pyszny, bezglutenowy. Wysoka zawartość błonnika. Zachowuje smak i składniki odżywcze. Dla wegan.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Odkryj pysznego liofilizowanego ananasa FRUPP. Poznaj jego wyśmienity smak.
Idealny do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g ananasa liofilizowanego zużyto 0,7 kg świeżego ananasa.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak ananasa
- produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-078)
- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
- wysoka zawartość błonnika - 10% błonnika
- 100% owoców
Liofilizowany* ananas
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza 100 g 15 g (1 opakowanie / 1 package)
Wartość energetyczna: 1540 kJ / 364 kcal 231 kJ / 55 kcal
Tłuszcz: 0,4 g 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 0 g
Węglowodany: 82 g 12 g
w tym cukry: 69 g 10 g
Błonnik: 10 g 1,5 g
Białko: 3,0 g 0,5 g
Sól: 0,02 g 0 g
Opakowanie (15 g) stanowi jedną porcję.
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
FRUPP: liofilizowany ananas, 100% owoców. Chrupiący, pyszny, bezglutenowy. Wysoka zawartość błonnika. Zachowuje smak i składniki odżywcze. Dla wegan.