- Nowy
FRUPP: liofilizowane mango w kostce, 100% owoców. Chrupiące, pyszne, bezglutenowe. 10% błonnika. Zachowuje składniki odżywcze. Dla wegan.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Odkryj pyszne liofilizowane mango (w kostce) FRUPP. Poznaj jego wyśmienity smak.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak mango
- produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-111)
- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
- wysoka zawartość błonnika - 10%
- 100% owoców
Liofilizowane* mango w kostce
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza 100 g 15 g (1 opakowanie / 1 package)
Wartość energetyczna: 1659 kJ / 396 kcal 249 kJ / 60 kcal
Tłuszcz: 2,3 g 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g 0 g
Węglowodany: 83 g 12 g
w tym cukry: 83 g 12 g
Błonnik: 9,7 g 1,5 g
Białko: 5,0 g 0,7 g
Sól: 0,15 g 0 g
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
FRUPP: liofilizowane mango w kostce, 100% owoców. Chrupiące, pyszne, bezglutenowe. 10% błonnika. Zachowuje składniki odżywcze. Dla wegan.