- Nowy
Koncentrat ciasta na Muffiny czekoladowe z kremem budyniowym. Bezglutenowy, wyśmienity w smaku, łatwy i szybki w przygotowaniu. Idealny do słodkich wypieków.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów czekoladowych z kremem budyniowym. Produkt bezglutenowy.
Wyśmienite Muffiny czekoladowe z kremem budyniowym!
Mieszanka do samodzielnego wypieku
Produkt bezglutenowy (PL-064-052)
Łatwe i szybkie w przygotowaniu!
Przygotujesz z nich także m.in. czekoladowe ciastka z kremem i owocami!
Baw się smakami i eksperymentuj z dodatkami do ulubionyych muffinów. Szybko i wygodnie!
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Składniki muffin: cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, czekolada w proszku 15,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól.
Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.
Może zawierać: soję i jej pochodne.
Opakowanie zawiera:
280 g mieszanki do ciasta
30 g koncentratu kremu budyniowego
12 szt. foremek
Wartość odżywcza Po przyrządzeniu z kremem - w 100 g: Po przyrządzeniu - 1 muffina + 1 porcja kremu (55 g)
Wartość energetyczna: 1406 kJ / 336 kcal 773 kJ / 185 kcal
Tłuszcz: 17,6 g 9,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g 0,2 g
Węglowodany: 40,1 g 22,1 g
w tym cukry: 20,2 g 11,1 g
Błonnik: 1,2 g 0,7 g
Białko: 3,7 g 2,0 g
Sól: 0,61 g 0,3 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Koncentrat ciasta na Muffiny czekoladowe z kremem budyniowym. Bezglutenowy, wyśmienity w smaku, łatwy i szybki w przygotowaniu. Idealny do słodkich wypieków.