- Nowy
Babka Celiko: bezglutenowa mieszanka o klasycznym smaku babki. Łatwa i szybka w przygotowaniu. Idealna także na keks i muffinki. Dla wegan.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Doskonała Babka bezglutenowa Celiko.
- znakomity, klasyczny smak babki
- odpowiednia dla wegan
- łatwa i szybka w przygotowaniu
- produkt bezglutenowy (PL-064-115)
- wykonasz z niej także wyśmienity keks lub pyszne muffinki
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku babki, keksa i muffinek. Produkt bezglutenowy.
Cukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, błonnik z cykorii, aromat, regulator kwasowości: difosforany; sól, substancja spulchniająca: węglany sodu.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Wartość odżywcza w 100 g koncentratu:
Wartość energetyczna: 1533 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 35 g
Błonnik 2,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 0,31 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Babka Celiko: bezglutenowa mieszanka o klasycznym smaku babki. Łatwa i szybka w przygotowaniu. Idealna także na keks i muffinki. Dla wegan.