- Nowy
Celiko: mieszanka do ciasta kruchego bezglutenowa. Idealna do herbatników i ciastek. Bezpieczna dla osób z celiakią, certyfikowana Przekreślonym Kłosem.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Celiko, ciasto kruche bezglutenowe – mieszanka idealna do przygotowania herbatników, ciastek i innych wypieków na kruchym cieście. Dzięki odpowiednio dobranym składnikom i ścisłej kontroli alergenów, produkt jest bezpieczny dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.
Wartość odżywcza na 100 g
Wartość energetyczna 1515 kJ / 362 kcal
Tłuszcz 0 g
- w tym kwasy nasycone 0 g
Węglowodany 87 g
- w tym cukry 26 g
Białko 1,7 g
Sól 0,01 g
Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią.
Celiko: mieszanka do ciasta kruchego bezglutenowa. Idealna do herbatników i ciastek. Bezpieczna dla osób z celiakią, certyfikowana Przekreślonym Kłosem.