- Nowy
Wyśmienita Mieszanka do ciast korzennych Celiko: bezglutenowa, o znakomitym smaku. Gotowa w 45-60 min. Idealna na piernik lub ciasto marchewkowe. Dla wegan.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Wyśmienita Mieszanka do ciast korzennych Celiko:
- znakomity, korzenny smak
- odpowiedni dla wegetarian i wegan
- łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 45-60 minut
- produkt bezglutenowy (PL-064-104)
- wiele możliwości wykorzystania
Zrobisz przy jego użyciu, np.: znakomite ciasto marchewkowe z kremem, doskonałe ciasto z jabłkami i orzechami czy też klasyczny piernik.
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku ciast korzennych. Produkt bezglutenowy.
Cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.
Wartość odżywcza w 100 g koncentratu ciasta
Wartość energetyczna: 1540 kJ / 363 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 85,6 g
w tym cukry: 33,1 g
Błonnik 1,2 g
Białko: 3,1 g
Sól: 1,1 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyśmienita Mieszanka do ciast korzennych Celiko: bezglutenowa, o znakomitym smaku. Gotowa w 45-60 min. Idealna na piernik lub ciasto marchewkowe. Dla wegan.