- Nowy
FRUPP: liofilizowana malina, 100% owoców. Chrupiąca, pyszna, bezglutenowa. 46% błonnika. Zachowuje składniki odżywcze. Idealna dla wegan.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
Odkryj pyszną liofilizowaną malinę FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak maliny
- produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-077)
- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
- wysoka zawartość błonnika - 46%
- 100% owoców
Liofilizowana* malina
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza 100 g 15 g (1 opakowanie / 1 package)
Wartość energetyczna: 1329 kJ / 318 kcal 199 kJ / 48 kcal
Tłuszcz: 4,9 g 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 0 g
Węglowodany: 38 g 5,7 g
w tym cukry: 31 g 4,6 g
Błonnik: 46 g 6,8 g
Białko: 8,4 g 1,3 g
Sól: 0,02 g 0 g
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
FRUPP: liofilizowana malina, 100% owoców. Chrupiąca, pyszna, bezglutenowa. 46% błonnika. Zachowuje składniki odżywcze. Idealna dla wegan.