• Nowy

Celiko Frupp Malina lifilizowana, 15 g

FRUPP: liofilizowana malina, 100% owoców. Chrupiąca, pyszna, bezglutenowa. 46% błonnika. Zachowuje składniki odżywcze. Idealna dla wegan.

6,79 zł
Ilość

Rodzaj
Owoce
Pojemność
15 g
Typ produktu
Środki spożywcze
Opinie (0)
(1)

Opis

Odkryj pyszną liofilizowaną malinę FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak.

Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.

- chrupiące, pyszne i pożywne owoce

- intensywny aromat i smak maliny

- produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan

- produkt bezglutenowy (PL-064-077)

- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze

- wysoka zawartość błonnika - 46%

- 100% owoców

 

Skład

Liofilizowana* malina

* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.

 

Wartość odżywcza 100 g 15 g (1 opakowanie / 1 package)

Wartość energetyczna: 1329 kJ / 318 kcal 199 kJ / 48 kcal

Tłuszcz: 4,9 g 0,7 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 0 g

Węglowodany: 38 g 5,7 g

w tym cukry: 31 g 4,6 g

Błonnik: 46 g 6,8 g

Białko: 8,4 g 1,3 g

Sól: 0,02 g 0 g

Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.

 

Przechowywanie 

Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.

10 Przedmioty
Rodzaj
Owoce
Pojemność
15 g
Typ produktu
Środki spożywcze
Producent
Celiko S.A.
Kraj
POLSKA
Nowy produkt